Toiminta


SOMA -hanke nuorelle

Hankkeen kautta tarjoamme nuorelle tukea arkeen ja asioiden hoitamiseen sekä rinnalla kulkemista. Vertaisryhmissä nuoren on mahdollista tavata samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä ja saada toiminnan kautta mukavia kokemuksia ja uudenlaista sisältöä elämään.  Lisäksi ryhmissä käsitellään ajankohtaisia aiheita ja tarjotaan tietoa sekä ohjausta asumiseen ja arjessa pärjäämiseen liittyen.

SOMA -hankkeen yksilö- ja vertaisryhmätoimintaan osallistuminen on nuorelle vapaaehtoista ja maksutonta.

 

SOMA -hanke yhteistyökumppaneille

SOMA-hankkeen yhteistyökumppanit ovat tärkeässä roolissa hankkeen toiminnan pariin ohjautumisessa sekä nuoren elämäntilanteen tukemisessa. Hanke tarjoaa kumppaneilleen uudenlaisen tuen muodon, jota he voivat tarjota asiakkailleen ammatillisten palveluiden lisänä.

SOMA-hankkeen toiminnan kautta nuorelle tarjotaan mahdollisuus eheyttää ja rakentaa luottamuksellisia ja rohkaisevia sosiaalisia suhteita, sekä vahvistaa omia sosiaalisia valmiuksiaan ja ongelmanratkaisukykyään.

 

SOMA -hanke vapaaehtoisille

SOMA -hankkeessa toimii myös vapaaehtoisia työntekijöitä. Vapaaehtoisena voi toimia tukihenkilönä nuorelle, osallistua vertaisryhmiin tai olla apuna muulla tavoin hankkeen toiminnassa omien toiveidensa ja vahvuuksiensa mukaisesti.

 

Kuinka mukaan toimintaan?

Toimintaan pääsee mukaan SOMA-hankkeen työntekijöiden kautta. Yhteydenottaja voi olla nuori itse, viranomainen tai jokin muu toimija asiakkaan luvalla.

 

 

Ajankohtaisia uutisia hankkeestamme saat käyttöösi tilaamalla maksuttoman uutiskirjeemme.

 

Tervetuloa mukaan!